ÁFA nyilatkozat

 

NYILATKOZAT

Aláírásommal mind a saját nevemben, mind az általam képviselt Utazók nevében is eljárva igazolom, hogy a Forum Travel Center Kft. Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF), az ÁSZF-ben hivatkozott tájékoztatást, különös tekintettel a Forum Travel Center Kft. Honlapján (www.forumtravelcenter.hu) közzétett Hasznos információkra megkaptam, elolvastam, megértettem és elfogadom.

Nyilatkozom, hogy tájékoztatást kaptam az útlemondási (storno) biztosításról, ezen belül arról is, hogy az útlemondási biztosítási feltételek az utazási irodában megtalálhatók és elolvashatók, ezen felül az Forum Travel Center Kft honlapján is elérhetők, onnan kinyomtathatók.

Kijelentem, hogy a Forum Travel Center Kft. honlapján közzétett útlemondási biztosítási feltételeket megismertem.

Dátum:.........................................

..........................................
Aláírás

Amennyiben  a  baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást az Forum Travel Center Kft. közreműködésével kötöm meg,  úgy mind a saját nevemben, mind az általam képviselt Utazók nevében is eljárva nyilatkozom, hogy tájékoztatást kaptam a baleset-, betegség-és poggyászbiztosításról (BBP), illetve, ezen belül arról is, hogy az utasbiztosítási feltételek az utazási irodában megtalálhatók és elolvashatók, ezen felül az Forum Travel Center Kft. honlapján is elérhetők,  onnan  kinyomtathatók.

 Kijelentem, hogy a Forum Travel Center Kft honlapján közzétett BBP biztosítási feltételeket megismertem.

Dátum:.........................................

....................................................
Aláírás

NYILATKOZAT

 

Alulírott...................................................................................................................(lakcím...............................................................................................................)a 2007. évi CXXVII. általános forgalmi adóról szóló törvény 206. §-a alapján a
O szolgáltatást nem adóalanyként, vagy nem adóalanyi minőségben (azaz utasként) veszem igénybe(magánszemélyként)

O szolgáltatást adóalanyként saját nevemben és javamra, tehát végső felhasználóként (azaz utasként) veszem igénybe (cégként)
O szolgáltatást adóalanyként saját nevemben, de más javára (azaz nem utasként) veszem igénybe. Ebben az esetben tudomásul veszem, hogy a megrendelt szolgáltatások után +27%ÁFA fizetendő.

Út/szállás megnevezése:...............................................................................................

Utazás időpontja:.........................................................

Utasok száma összesen:...............fő

Dátum: ...................................................................................  ....................................................

                                                                                                                                                             Aláírás

 

MKEH Engedélyszám: U- 0001409
2019. október 20.