Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Újra az irodában

Kedves Utasaink!

Végre június 2-tól újra kinyithatjuk Csapó utcai irodánkat, ahol teljes létszámmal elérhetőek leszünk! Irodánkban is fontos a biztonsági előírások betartása, így felajánljuk mindenki részére, hogy előzetesen jelezheti felénk mikor szeretne személyesen ügyet intézni.

Nagy örömmel fogtunk hozzá levelünk megfogalmazásához a közel két és fél hónapos kényszerszünet után. Óriási boldogsággal tölt el bennünket, hogy újra éledni látszik a turizmus, ahogy minden más szegmens is. Végre június 2-tól újra kinyithatjuk Csapó utcai irodánkat, ahol teljes létszámmal elérhetőek leszünk! Irodánkban is fontos a biztonsági előírások betartása, így felajánljuk mindenki részére, hogy előzetesen jelezheti felénk mikor szeretne személyesen ügyet intézni. Természetesen senkit nem fogunk elküldeni, ha ennek hiányában érkezik, de figyelembe kell vennünk a szabályokat, hogy az ügyféltérben hányan tartózkodhatnak. Ugyanakkor kérünk mindenkit arra, hogy bátran hívjon minket telefonon, írjon nekünk e-mailt, használja weboldalunkat, hogy már egy előzetes igény felmérés után érkezzen irodánkba, ahol már csak a végső ügyintézés miatt kelljen tartózkodnia.

Igyekszünk naprakészek lenni az általunk kiadott információkban, amelyeket csakis hivatalos forrásból szerzünk be. A média által publikált, „lehet”,”talán”,”esetleg” kifejezésekkel ellátott cikkeket csakis mellékes információként kezeljük. Biztatunk mindenkit arra, hogy ne magának próbálja összeszedni az online felületek rengetegéből a rá vonatkozó aktuális szabályozásokat, hanem erre most szakemberek munkáját vegye igénybe. Fél-információk, egy oldalról történő megközelítések ebben a helyzetben félrevezetőek lehetnek.

Munkatársaink a már meglévő foglalások miatt is folyamatosan figyelemmel kísérik a változásokat, beutazási szabályokat. Reméljük, hogy munkánkat a nyár folyamán azok is élvezhetik, akik ezután döntenek úgy, hogy nyaralásuk megszervezéséhez irodánk szolgáltatásait választják. MI ITT VAGYUNK, ahogy ott voltunk akkor is, amikor utasainkat haza kellett hozni, amikor át kellett tenni az utazásuk időpontját későbbre, amikor foglalásukat a helyzetre való tekintettel utalványra váltották, vagy esetlegesen a lemondás mellett döntöttek és befizetésük visszafizetését kellett intézni. Utasainknak nem kellett azzal megküzdenie, hogy cégünk székhelye külföldön van, hogy csak külföldi számon/e-mailen vagyunk elérhetőek és nincs magyar ügyintéző. Bízunk benne, hogy most nem csak azokat tudjuk elérni, akik eddig is megtiszteltek minket bizalmunkkal, hanem azokat is, akik eddig úgy gondolták, hogy egyénileg az online világ rengetegében eligazodva saját maguknak szervezték meg utazásaikat.

Irodánk lépést tartva az igényekkel folyamatosan szélesíti kínálatát. Így munkatársaink is keresik azokat a lehetőségeket, ahol utasaink idén biztonsággal eltölthetik nyaralásukat. Első körben próbáljuk feltérképezni azon autóval elérhető célterületeket, ahol kisebb apartmanházakat, villákat lehet bérelni. Horvátországban akadtunk pár olyan szálláshelyre, ahol az egész ház egyben kiadó, saját medencével, játszótérrel, trambulinnal, grillezési lehetőséggel. Szeparáltan lehet kikapcsolódni családoknak, baráti társaságoknak.

Friss hírekkel, akciókkal, lehetőségekkel jelentkezünk Facebook oldalunkon, így érdemes figyelni bejegyzéseinket.

 

Sasvári Andrea, Szabó Mária, Balogh Anikó, Klán Erika, Molnár Szilvia